Close

Reforma habitatge Pare Claret 199 / Barcelona

El projecte planteja la reforma /renovació del actual habitatge amb una superfície útil  resultant de 68,41 m2.

La distribució actual es de 2 dormitoris dobles un d’individual , sala d’estar, un bany i una cuina i un servei al costat de la cuina, amb rebedor i passadís central com a element vertebrador de la distribució

L’habitatge ventila i rep llum per la façana principal ( amplia sala estar ) , pati lateral per on ventila rebedor, passadís central, cuina i un dels dormitoris dobles.

A la altre banda del passadís central es disposa el dormitori individual, bany complert i dormitori.

El projecte planteja una distribució més actual amb una cuina una mica més gran i  una mica oberta cap al passadís, per tal de qualificar d’una forma més actual aquesta peça.

La gran majoria de portes que donen el passadís es configuren com a correderes, a fi efecte d’optimitzar el funcionament global del pis i dotar-lo d’una distribució mes actualitzada.

Es renoven les instal·lacions del habitatge , així com l’amoblament equipament  i acabats de la cuina, bany i petit servei.

S’unifica la pavimentació del pis amb un parquet flotant de roure que li confereix una unitat i calidesa al conjunt del habitatge.

També es milloren els envidraments i alguna finestra del pati , per tal de millorar l’aïllament tèrmic i l’estanquitat del pis.